Spanskkurser

Er du klar til at påbegynde din rejse inden for den fascinerede spanske univers?
At lære spansk åbner op for en hel ny verden, hvor du kan komme i kontakt med nye mennesker, deres kultur og samfund.
Vi tilbyder skræddersyede kurser der dækker dit behov med hensyn til tempo og mål.


Lær spansk, lær en ny kultur at kende.

Almindelig spanskkurser

Marketing Materiale Du oparbejder kompetencer i at kommunikere på spansk, læse, skrive og føre en samtale. Dine personlige mål og behov vil være vores udgangspunkt og i det tempo der passer dig. Du vil opbygge færdigheder i at kommunikere, skriftligt og mundligt, amt i at analysere tekster og føre en samtale. Vi vil fokusere på og arbejde med forskellige ordklasser samt forskellen mellem dit modersmål og spansk. Det teoretiske fundament bliver understøttet af grammatiske opgaver og derudover vil vi arbejde med diverse lytteøvelser så du kan snuse til vores kultur inden for film og sang. Vi tilpasser vores tilgang til undervisningsmaterialet efter din personlig interesse og f.eks. hvis du ønsker at lære at kende sproglige nuancer fra kultur- eller forretningslivet.

Samtalefærdigheder

Marketing Materiale Opbyg bedre samtalefærdigheder og få styr på de grundlæggende tekniker for at beherske enhver situation. Hvis du i forvejen har et godt grundlag i spansk og gerne ønsker at opfriske eller vedligeholder dine tale og lytte færdigheder, så er dette kurset for dig. Vi vil arbejde med tekster og andet multimedia materiale der matcher dit niveau og inden for område der har interesse så du får værktøjer som vil gavne dig i din sproglige udvikling. Vores mål er at forbedre dine formuleringsevner, anvende den rigtige sætningsstruktur og samtidigt arbejde med fonetikken, stress og rytme så dit sprog bliver letforståeligt og naturligt. Kurset tilbydes også via skype

Lektiehjælp i spansk

Marketing Materiale Har du behov for at opfriske grammatikken, assistance med den næste aflevering eller er du i gang med at forbedre dig til næste eksam. I vores undervisningslektioner kan vi arbejde med et konkret grammatisk emne, hjælper dig med input til opgaven eller lav korrekturlæsning af din bacheloropgave og kandidatafhandling. Uanset hvad målet er kan det være fornuftigt at få assistance fra en hjælpende hånd hvor du kan få svar på de spørgsmål du ikke fik stillet i skolen eller finpudse opgaven før aflevering.

Forretningsspansk

Marketing Materiale Ligger nye forretningsaktiviteter i Spanien i kortene eller latin Amerika? Vil du styrke relationen til dine spansktalende partnere? Vi kan coache dig og dit team i at gennemføre forretningsmøder og forhandlinger. Vi dækker flere niveauer. Alt fra at give dig et fundament for at kunne overleve i en fremmed kultur til at perfektionere dine sproglige emne hvis du i forvejen er velformulerende men gerne vil forhøje dine sproglige kompetencer og evt. målrette i højere grad erhvervslivet.

Online-kurser

on-line kurser Har du en travl hverdag eller en afsides beliggenhed? Vores online kursus kan være løsningen du efterspørger. Lad os anvende den nyeste teknologi og find et mødested. Kurset "Samtalefærdigheder" er velegnet til det virtuelle miljø og hvis du er interesseret i mere omfattende undervisning finder vi en løsning på det hvor vi vil tage udgangspunkt i dine mål og interesse.